Wie zijn wij?

Wij zijn Jolien en Ilonka van Dullemen en zijn in maart 2016 met Hello Star! gestart. We zijn in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (master Child and Adolescent Psychology).
Tijdens onze studie hebben we ervaring opgedaan met het zelf ontwikkelen en afnemen van testen m.b.t. de sociaal-emotionele ontwikkeling bij kinderen van 1 tot en met 5 jaar. Het laatste jaar van onze studie hebben we stage gelopen bij schoolbegeleidingsdienst OnderwijsAdvies in Zoetermeer en Leiden. Hier hebben we na ons afstuderen vervolgens drie jaar gewerkt.
Tijdens onze stage hebben we de opleiding tot ONL dyslexiebehandelaar gevolgd. We hebben ruime ervaring opgedaan met het geven van dyslexiebehandelingen aan kinderen met ernstige dyslexie. Daarnaast hebben we kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek (zowel op sociaal-emotioneel als didactisch gebied) en de Basisaantekening Psychodiagnostiek behaald.

We hebben van jongs af aan altijd graag met kinderen willen werken. We vinden het ontzettend leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen, hoe ze vooruit gaan op alle gebieden en meer zelfvertrouwen krijgen. Het directe contact met kinderen is voor ons een heel leuk onderdeel van ons werk.

We hebben dan ook al vanaf dat we op de middelbare school zaten met veel plezier met kinderen gewerkt. Naast veel oppaswerk (bij kinderen van 0-12 jaar) hebben we ook bijles en PGB-begeleiding gegeven. Verder hebben we 12 jaar geassisteerd bij drie groepen peuter- en kleutergym van Gymnastiekvereniging Nieuw Brunhilde en geven we sinds 2011 zelf gymles aan twee peuter- en kleutergroepen.

IMG_2273