Over Hello Star!

Positief en veel aandacht voor zelfvertrouwen en motivatie
Wij vinden een positieve en vriendelijke benadering in het contact met kinderen zeer belangrijk. De naam ‘Hello Star!’ geeft dat voor ons goed weer. Bij onze lessen en trainingen willen we dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.
We geven bij alle trainingen en lessen veel gerichte complimenten en positieve, concrete feedback over de inzet en het gedrag van het kind en besteden ook aandacht aan zijn/haar sterke kanten. We zorgen dat een kind succeservaringen kan opdoen en laten zien hoe hij/zij vooruit gaat. Er wordt niet alleen gekeken naar wat er (nog) niet goed gaat, maar we geven ook aandacht aan wat een kind al wèl goed doet.
Daarnaast werken we met speels, leuk en kleurrijk materiaal en gebruiken we afwisselende lesvormen (bijvoorbeeld oefeningen in spelletjesvorm of op de iPad). Plezier in leren staat voorop bij Hello Star!
Ook gebruiken we regelmatig beloningssystemen en -materiaal (met o.a. leuke stickerkaarten, kanjermunten, beloningsarmbandjes, complimentenkaartjes, smiley-medailles en een grabbelton) en sluiten we aan bij de interesses van het kind.
Bij Hello Star! wordt er elke les op een positieve manier aan de motivatie en het zelfvertrouwen van het kind gewerkt!

Individuele aandacht
We willen graag de vooruitgang van uw kind goed in de gaten houden en de begeleiding afstemmen op zijn/haar leerbehoeften. Om deze reden hebben we er bewust voor gekozen om de trainingen individueel te geven of in kleine groepjes (3-4 kinderen). Zo kunnen we elk kind de individuele aandacht geven die hij/zij nodig heeft.

(Preventieve) trainingen voor kleuters
De meeste trainingen richten zich doorgaans op oudere kinderen (vanaf 8 jaar). Wij hebben ervoor gekozen om daarnaast ook trainingen voor kleuters aan te bieden. Preventieve hulp op jonge leeftijd kan helpen om ernstige problemen op een later moment te voorkomen of te verminderen.

Hello Star! helpt kinderen vooruit!
Het doel van onze trainingen is om kinderen vooruit te helpen. Als ouder wilt u natuurlijk het liefste dat deze groei na afloop van de training behouden blijft. Omdat wij de groei van uw kind tijdens èn na afloop van de training willen stimuleren, bieden we ook herhalingslessen aan. We geven elk kind (die een volledige training bij ons heeft gevolgd) eenmalig 35% korting op de eerste herhalingsles*. Zie voor meer informatie de tarievenpagina.

*Voor de Bouw!-lessen zijn er helaas geen herhalingslessen beschikbaar, omdat de licentie van het programma dan vaak al verlopen is.

 

IMG_1009

 

 

 

Playful children run and hold hands in green meadow during summer