Training ‘Leuk oefenen met de tafels’

Is uw kind ook de tafels van vermenigvuldiging aan het oefenen?
Bij Hello Star! kan dit op een superleuke manier!
In onze training 'Leuk oefenen met de tafels' wordt er in een klein groepje op speelse wijze met de tafels geoefend.

 

Voor welke leeftijd en doelgroep?
De training is geschikt voor alle kinderen uit groep 4 t/m 8 die op een leuke manier met de tafels willen oefenen.

 

Wat is de inhoud van de training?
• De tafels oefenen door leuke spelletjes, bijvoorbeeld: twister met de tafels, mystery-kleurplaat met tafelsommen, balspelletjes, tafel kwartet, het ballonnentafelspel en prijsjes winnen bij tafel-lotto!
• Handige tips hoe je thuis leuk kunt oefenen
• Iets lekkers en wat te drinken
• Een cadeautje aan het eind!

De training wordt gegeven in een klein groepje van 4 kinderen.
 
De training is er op gericht om op een leuke, speelse en afwisselende manier te oefenen met de tafels. Het is wel de bedoeling dat de tafels op school al een keertje zijn aangeleerd. Het rekenplezier van uw kind wordt gestimuleerd en de motivatie om te oefenen wordt verhoogd. Ouders krijgen na afloop tips mee om thuis leuk verder te kunnen oefenen.
Daarnaast wordt er door middel van de spellen tijdens de training gericht geoefend met de tafels, waardoor deze meer geautomatiseerd raken (of opgefrist worden). Ook wordt er aandacht besteed aan ezelsbruggetjes en strategiegebruik. De bijeenkomsten zorgen daarmee voor gerichte inoefening én meer plezier/motivatie bij het oefenen met de tafels. Het doel van deze training is echter niet dat de tafels na de 2 bijeenkomsten volledig geautomatiseerd zijn. 
 
Hoeveel bijeenkomsten zijn er en op welke data?
De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van elk 60 minuten. Er zijn aparte bijeenkomsten voor het oefenen van de tafels van 2 t/m 5 en het oefenen van de tafels van 6 t/m 9. U kunt uw kind aanmelden door een mailtje te sturen, daarna krijgt u een aanmeldformulier toegestuurd.
Neem contact met ons op voor de data waarop de training staat ingepland.
 

tafels oefenen

"Zet je rechterhand op 3x6"

 

 

tafels leren